Wilt u een review plaatsen op Google klik dan onderstaande link.

https://g.page/r/CWzN3WeurazHEBM/review

 

Reactie plaatsen

Reacties

Marion / Murphy
5 dagen geleden

Voor de eerste keer bij Penny geweest met onze Murphy, ze is lief en geduldig zodat hij alles toe liet en weer een tevreden mannetje is, blij een trimster zo dichtbij te hebben nu (-:

Linda
een maand geleden

Super tevreden over Penny! De vacht van mijn katten wordt met heel veel liefde en aandacht verzorgd. De ene maine coon is een echte terror met kammen maar komt altijd weer knapper en klitvrij terug, de andere heeft een zeer moeilijke vacht en vindt kammen ook verschrikkelijk maar ziet er ook weer prachtig uit! Nooit meer een andere trimster ☺️ ze is super lief voor ze en een echte vakvrouw!

Stephanie
4 maanden geleden

Nu de tweede keer bij Penny geweest en weer super tevreden. Onze poes is een pittige dame en het was dan ook lastig om een trimsalon te vinden. Penny denkt met je mee om ervoor te zorgen dat het beestje het minste last heeft van de behandeling en toch weer keurig terug komt.
Ze is super lief en een vakvrouw!

Heel blij dat wij nu een vast adres hebben!

Donna Rensen -Van sermond
9 maanden geleden

Wij laten onze katten sinds 2021 om de zoveel maanden bij Penny scheren. Het fijne is dat er geen lange wachttijden zijn en dat het makkelijk is om nu via de website een afspraak te maken.
Penny is super lief voor onze katten. In de auto er naar toe zijn ze altijd heel gestresst op de terugweg na de behandeling blij en relax.
Wij zijn super tevreden. Bedankt!

Rhea Lindert
9 maanden geleden

Mijn kater (Europese korthaar) breng ik al geruime tijd bij Penny.
Makkelijk afspraak te maken en altijd stipt! Penny kijkt ook wat nodig is om het zo aangenaam mogelijk te houden voor mijn kater. Afgelopen twee keer heeft zij Mickey geschoren, super fijn! Mickey krijg ik altijd keurig en spinnende terug. Penny verteld hoe het is gegaan en wat ze heeft gedaan.
Heel erg tevreden klant!

Monique Van Laar
9 maanden geleden

Voor mijn grote Coone kater afspraak gemaakt bij Penny...Hij houd niet zo van kammen hoor zei ik....misschien een roesje? Ik voelde me al schuldig dat ik met naar mijn idee moeilijke niet hanteerbare kat met kammen bij Penny te brengen..Nou ten eerste werd ik hartelijk ontvangen en vroeg Penny wil je er bij blijven anders? En ik zei ja want dacht t gaat toch niet lukken dus dan kan ik m met 5 min weer meenemen.....nou Penny is een vakvrouw en Dizzy was gewoon superlief en deed helemaal niets en zag er na een half uur en een enorme berg haren minder weer prachtig uit en geniet zichtbaar van zijn nieuwe gegroomde look....Niets dan lof voor deze trimster...oh ja ze checkte ook nog even zijn gebit en wipte even 2 grote brokken tandsteen weg....meer dan tevreden ....

Fam Rijks
10 maanden geleden

Voor het eerst onze Maine Coon laten trimmen. Ze houdt thuis helemaal niet van borstelen maar bij Penny was ze heel relaxt en ze ging ook lekker zen weer mee naar huis. Tevreden kat, tevreden klant!

Diana
een jaar geleden

Inmiddels al een paar met onze maine coon Minoes bij Penny geweest. Ze ziet er weer prachtig uit en ze is daar altijd erg rustig. Echt een aanrader. Bedankt weer!

Lotte
een jaar geleden

Hele fijne ervaring gehad waarbij Penny mij ook liet weten dat alles goed was gegaan voor ik mijn kat op kon halen. Barry (Ragdoll) is enorm blij met zijn getrimde vacht en hopelijk heeft hij het zo wat minder warm in de zomer.

Fam. Man
een jaar geleden

Onze Floor is door Penny behandeld. Zeer snel, bekwaam en lief. Goede Trimster. Wat ik ook fijn vind is dat ze bij een dierenarts werkt en er dus verstand van heeft. Geeft een goed gevoel