WIE BEN IK.

 

Hallo daar! Ik ben Pennylane Kieft, een levenslange kattenliefhebber. Mijn passie voor katten heeft me geleid naar een carrière als paraveterinair dierenartsassistent. Al sinds 2003 werk ik bij Dierenkliniek Kenaupark in Haarlem, waar ik dagelijks mijn liefde voor dieren inzet.

In 2011 ontdekte ik mijn talent en plezier in het trimmen van katten. Deze vaardigheden heb ik verder ontwikkeld bij het Kenaupark en heb daar ook de nodige cursussen gedaan. In 2021 besloot ik mijn eigen kleine trimsalon in mijn schuur op te zetten, volledig gericht op het verzorgen van katten. Deze toegewijde ruimte stelt me in staat om katten op een professionele en comfortabele manier te trimmen en te groomen. Met mijn uitgebreide ervaring, diepgaande kennis en alle benodigde hulpmiddelen, zorg ik ervoor dat uw kat de best mogelijke verzorging krijgt in mijn kleine kattentrimsalon.

Ik ben ook een gekwalificeerde kattengedragsdeskundige sinds 2008, wat me in staat stelt om niet alleen de fysieke behoeften van uw kat te begrijpen, maar ook hun gedrag en welzijn. Ik sta klaar om advies en begeleiding te bieden, zodat uw kat zich op zijn gemak voelt tijdens het trimproces en de hele ervaring positief en stressvrij verloopt.

Ik kijk ernaar uit om u en uw kat binnenkort te verwelkomen in mijn trimsalon. Samen zorgen we ervoor dat uw geliefde kat er op zijn best uitziet en zich geweldig voelt. Tot snel!