Kittens geboren!

 

Zie tabblad 01-06-2024 voor meer informatie!

 

Op 1 juni 2024 is Lexie mama geworden van een mega groot nest. Verdere info volgt zo spoedig mogelijk. Eerst mag mama genieten van haar baby's en rust. 

Kleuren van de kittens zijn o.a. Black Tabby, Rood en Crème.

Foto's en meer info volgen snel.

 

Lexie, Vera Caritas Claire Fraser is gedekt en we verwachten eind mei kittens. 

De vader van de kittens is Ivo, Ivo Aldona's Gift

MCO ns 07-09-2021

Als de kittens geboren zijn zal ik deze plaatsen op de website, echter blijven ze tot zeker 10 weken onder observatie voor er keuzes gemaakt kunnen worden, Uiteraard mag er altijd een voorkeur worden doorgegeven aan mij.

 

 

Voor info of wachtlijst graag onderstaand formulier invullen

 

 

Het Kopen van een Kitten

Vergeet niet dat het kopen van een kitten een levenslange verantwoordelijkheid met zich meebrengt. Zorg ervoor dat je voldoende tijd, middelen en genegenheid kunt bieden aan je nieuwe huisdier. Met de juiste zorg en liefde zal je kitten opgroeien tot een gelukkige en gezonde kat die jarenlang plezier en vreugde in je leven zal brengen.

 

Maine Coons zijn uiterst sociale dieren, en het is mijn voorkeur om mijn kittens te plaatsen bij mensen die voldoende tijd en aandacht aan hen kunnen besteden. Het is ideaal als er al een andere kat of mogelijk een hond die katten gewend is aanwezig is. Bovendien is het belangrijk dat er een afgesloten tuin of balkon aanwezig is, die veilig genoeg is zodat het kitten niet kan ontsnappen of naar beneden kan vallen. Indien de kat wel vrij naar buiten kan, vervallen alle garantievoorwaarden zoals vermeld in het contract.

 

Het aanschaffen van een kitten kan een opwindende en vreugdevolle ervaring zijn. Wanneer je hebt besloten om een nieuw pluizig familielid te verwelkomen, zijn er enkele zaken waar je rekening mee moet houden voordat je jouw nieuwe metgezel mee naar huis neemt.

Het is allereerst belangrijk om een betrouwbare fokker te vinden. Zij zorgen ervoor dat de kittens goed verzorgd en gezond zijn voordat ze worden verkocht. Informeer tevens naar de gezondheidsgeschiedenis van de ouders van het kitten om eventuele erfelijke aandoeningen te voorkomen.

Zorg ervoor dat je alle benodigdheden voor het kitten klaar hebt voordat je het mee naar huis neemt. Dit omvat onder andere een comfortabele slaapplek, voer- en waterbakjes, kattenbakvulling, speelgoed en krabpalen.

Eenmaal thuis, geef het kitten de tijd om te wennen aan zijn nieuwe omgeving. Creëer een veilige en rustige ruimte waar het zich kan terugtrekken als het zich overweldigd voelt. Introduceer het kitten geleidelijk aan andere huisdieren en gezinsleden, zodat ze aan elkaar kunnen wennen.

Onthoud dat het kopen van een kitten een levenslange verantwoordelijkheid met zich meebrengt. Zorg ervoor dat je voldoende tijd, middelen en genegenheid kunt bieden aan je nieuwe huisdier. Met de juiste zorg en liefde zal jouw kitten opgroeien tot een gelukkige en gezonde kat die jarenlang plezier en vreugde in jouw leven zal brengen.

Geniet van dit nieuwe avontuur met jouw schattige kitten!

Heb je interesse in een kitten, of wil je op de wachtlijst laat dan je gegevens en een kleine motivatie achter.